Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2019

Оголошено підозру полковнику ЗСУ у резонансному ДТП на Херсонщині

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Херсонського гарнізону Південного регіону України у кримінальному провадженні слідчий слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі після одержання результатів усіх необхідних експертиз повідомив 21.08.2019 колишньому командиру військової частини А1736 полковнику Г. про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 415 (Порушення правил водіння транспортної машини, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) КК України.
Нагадаємо, що 18.10.2018 поблизу с. Раденськ Олешківського району Херсонської області сталася резонансна ДТП за участі командира (наразі колишнього) військової частини А1736 полковника Г. та військовослужбовця С.
Водночас до Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області готується звернення з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснює слідче управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі.
Довідково:
Санкція ч. 1 ст. 415 (Порушення правил водіння транспортної машини, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.
 
Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3548