Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2019

З нагоди Дня Незалежності України у Військовій прокуратурі Південного регіону України відбулися урочистості

/

У Військовій прокуратурі Південного регіону України проведено урочистий захід з нагоди святкування 28-ї річниці Незалежності нашої держави.
Розпочинаючи святкове зібрання, військовий прокурор регіону Олександр Цибенко привітав усіх присутніх з прийдешнім великим національним святом нашої державності – Днем Незалежності України – і висловив подяку офіцерам та службовцям за сумлінну працю, відданість своїй справі.
«З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.
Перед Україною, її громадянами наразі постали складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави», – зазначив військовий прокурор регіону.
На святковому заході кращим працівникам прокуратури вручені відомчі заохочувальні відзнаки, зокрема, грамоти, подяки, нагрудні знаки й цінні подарунки від Генерального прокурора України. Низка прокурорсько-слідчих працівників, службовці та держслужбовці отримали заохочувальні відзнаки військового прокурора Південного регіону України.
Роботу військових прокурорів визнали ефективною не тільки керівництво органів прокуратури, а і органи місцевої влади, зокрема, двох прокурорів відділу нагороджено Почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації.
«Щиро вітаю всіх зі святом, бажаю успіхів, здоров'я, щастя, благополуччя. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього» – побажав присутнім на завершення урочистостей військовий прокурор Південного регіону України Олександр Цибенко.

кількість переглядів: 2251