Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2019

У Дніпрі за одержання хабаря державного реєстратора засуджено до 2 років позбавлення волі

/

Вироком Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 30.08.2019 державного реєстратора реєстраційної служби Новомосковського району визнано винним у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України, та засуджено до покарання у виді 2 років позбавлення волі.
Слідством установлено та доведено в суді, що головний спеціаліст відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Новомосковського міськрайонного управління юстиції одержав від громадянина Х. неправомірну вигоду у виді грошових коштів у розмірі 2300 доларів США за вплив на іншого державного реєстратора щодо реєстрації гаража та присадибної ділянки.
Публічне обвинувачення в суді підтримувала Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.
 
Довідково:
Санкція ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) передбачає покарання у виді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

кількість переглядів: 2558