Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2019

Депутата Первомайської міської ради і місцевого мешканця викрито на одержанні неправомірної вигоди

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України у кримінальному провадженні, спільно зі СУ ГУНП в Миколаївській області та за оперативного супроводження УЗЕ в Миколаївській області ДЗЕ НП України, задокументовано факт вимагання й одержання неправомірної вигоди депутатом Первомайської міської ради і місцевим мешканцем м. Первомайськ Миколаївської області.
Установлено, що за вплив на директора одного з комунальних підприємств щодо укладення сумісного договору оренди земельної ділянки у м. Первомайськ вищевказані особи одержали від громадянина П. неправомірну вигоду в сумі 15 000 доларів США.
Після передачі 09.09.2019 обумовленої суми хабаря в одному з місцевих кафе правопорушників затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові й слідчі дії.
Військова прокуратура готує затриманим повідомлення про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 
Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2965