Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2019

На Одещині під час підкупу прикордонника викрито хабародавця

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України, спільно з Білгород-Дністровським ВП ГУНП в Одеській області та за оперативного супроводження Управління внутрішньої та власної безпеки «Південь» ДПС України задокументовано спробу підкупу посадової особи Одеського прикордонного загону.
Установлено, що громадянин Ш., перебуваючи у смт. Затока, Білгород-Дністровського району Одеської області, надав неправомірну вигоду в сумі 7 500 гривень начальнику групи дільничних інспекторів прикордонної служби «Кароліно Бугаз» ВПС «Чорноморськ» Одеського прикордонного загону молодшому лейтенанту Б. за неперешкоджання здійснювати підприємницьку діяльність, а саме прокатну діяльність гідроциклу в акваторії Чорного моря, без належно оформлених документів, та непритягнення останнього до адміністративної відповідальності.
Наразі слідчі й прокурори проводять невідкладні слідчі дії, огляд місця події, допити свідків та вилучення документів.
Крім того, громадянину Ш. готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 
Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2716