Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2019

Військова прокуратура відстояла в суді стягнення понад 4-х млн грн за неналежне виконання державного оборонного замовлення

/

Військова прокуратура Миколаївського гарнізону вживає заходи представницького характеру щодо захисту інтересів держави в особі державних підприємств оборонно-промислового комплексу України.
Так, за принципової позиції Військової прокуратури, 30.09.2019, Господарський суд м. Києва задовольнив позов Військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України в інтересах держави в особі Державного концерну «Укроборонпром», Державного підприємства «Миколаївський бронетанковий завод» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Укравто Конверсія» про стягнення коштів у розмірі 4,2 млн грн за невиконання умов договору поставки в рамках виконання державного оборонного замовлення.
У суді доведено, що в 2017 році, з метою виконання державного оборонного замовлення між Державним підприємством «Миколаївський бронетанковий завод» та ТОВ «УкрАвто Конверсія» укладено договір поставки комплектуючих, запчастин, приладів до бронетранспортної техніки.
Отримавши передплату за поставку товару у розмірі 4,2 млн грн, вказане підприємство, порушуючи умови договору, у визначені строки вказані вироби не поставило.
Як наслідок, договір розірвано, а суб’єкт господарювання повідомлений про необхідність повернення сплачених державним підприємством коштів. Однак, ТОВ «УкрАвто Конверсія» заборговані грошові кошти не повернуло.

кількість переглядів: 2415