Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2020

На Дніпропетровщині під час збування психотропних речовин викрито військовослужбовців Нацгвардії України і цивільних осіб

/

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України, у взаємодії зі співробітниками ТУ ДБР, розташованого у м. Полтава, і ВБ Нацполіції України в Дніпропетровській області на збуванні наркотичних засобів та психотропних речовин викрили двох військовослужбовців – контролера та старшого контролера Національної гвардії України і двох цивільних осіб.
Під час проведеного обшуку правоохоронці вилучили близько 100 г метамфетаміну, 200 г канабісу, обладнання для фасування психотропних і наркотичних речовин, а також зброю та боєприпаси.
 
Наразі усім чотирьом фігурантам готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1. ст. 307 КК України, та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 
Довідково: санкція ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
 
 

кількість переглядів: 2758