Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2020

За втручання Військової прокуратури Миколаївського гарнізону до бюджету повернуто грошові кошти в сумі понад 10 млн гривень

/

Військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України забезпечила реальне виконання рішення Господарського суду Миколаївської області за позовом прокурора в інтересах держави в особі Міністерства оборони України до державного підприємства «Миколаївський бронетанковий завод» про стягнення заборгованості на суму понад 10 млн гривень.
Вказана заборгованість виникла за договором, укладеним у 2014 році між Міністерством оборони України та Державним підприємством "Миколаївський бронетанковий завод" про закупівлю послуг за державні кошти, за умовами якого державне підприємство зобов'язано цього ж року надати Міноборони послуги з ремонтування та технічного обслуговування машин і устаткування спеціального призначення (34 бронетранспортера БТР -70).
Однак виконавець у визначений термін відремонтував лише частину БТР-70 – 25 одиниць, а решту передав з порушенням встановленого договором строку.
Військова прокуратура Миколаївського гарнізону звернулась до суду з позовом про стягнення штрафу і пені, які виникли у зв’язку з неналежним виконанням відповідачем своїх зобов'язань за договором.
Отже, завдяки вжитим військовим прокурором заходам представницького характеру забезпечено надходження до бюджету грошових коштів у сумі понад 10 млн гривень.

кількість переглядів: 3267