Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

Обвинувальний акт щодо заступника начальника Інгульського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області направлено до суду

/

Військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України направила до суду обвинувальний акт щодо заступника начальника Інгульського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області, який обвинувачується у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
Слідством установлено, що наприкінці липня 2019 року підполковник поліції вимагав від громадянина Д. неправомірну вигоду в сумі 12 000 грн за невтручання в підприємницьку діяльність та нескладання щодо нього адміністративного протоколу.
Після зарахування у серпні 2019 року чергової частини обумовленої суми хабаря в розмірі 6000 гривень підполковника поліції затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого в м. Миколаєві.

кількість переглядів: 2819