Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2020

Військова прокуратура задокументувала факт вимагання та одержання хабаря начальником відділу Каховського ОМВК Херсонської області

/

Військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Херсонській області, за оперативного супроводу співробітників Управління спеціальних розслідувань в Херсонській області ДСР НП України, задокументувала незаконну діяльність посадової особи Каховського об’єднаного міського військового комісаріату Херсонської області, який вимагав від громадянина Н. неправомірну вигоду.
Установлено, що вказаний військовослужбовець вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США за нездійснення розшуку та призову на строкову службу сина громадянина Н.
У п’ятницю, 31.01.2020, одразу після скоєння злочину, капітана Каховського ОМВК Херсонської області затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі й процесуальні дії, по закінченню яких офіцеру буде повідомлено про підозру, а також скеровано до суду клопотання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.
Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Херсонській області.
 

кількість переглядів: 2392