Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2020

Військова прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо депутата міської ради Миколаївської області та місцевого мешканця за одержання хабаря

.

За процесуального керівництва Військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України, слідчі слідчого управління ГУ НП в Миколаївській області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням депутата Первомайської міської ради Миколаївської області та місцевого мешканця за одержання неправомірної вигоди для себе та третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди, вчинене за попередньою змовою групою осіб.
Слідством встановлено, що 09.09.2019 близько 11 години ранку, депутат разом з місцевим мешканцем, діючи за попередньою змовою групою осіб, перебуваючи у місцевому закладі харчування, вимагали та одержали від підприємця неправомірну вигоду у сумі 15 000 доларів США, за вплив на директора комунального підприємства з метою укладення з ним договору оренди земельної ділянки, після чого на «гарячому» були затримані правоохоронними органами.
Військова прокуратура Миколаївського гарнізону вищевказаним особам висунула обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 369-2 КК України.

кількість переглядів: 2155