Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.02.2020

В Одесі за незаконне придбання вогнепальної зброї шляхом збуту психотропної речовини військовослужбовця засуджено до 2 років тримання у дисциплінарному батальйоні з конфіскацією всього належного йому майна на користь держави

     

11.02.2020 вироком Приморського районного суду м. Одеси за підтриманням публічного обвинувачення Військовою прокуратурою Одеського гарнізону визнано винним та засуджено за ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 307 КК України до 2 років тримання в дисциплінарному батальйоні з конфіскацією всього належного йому майна на користь держави військовослужбовця однієї з військових частин Одеського гарнізону, який упродовж серпня – вересня 2019 року, з метою незаконного поводження зі зброєю, шляхом обміну на психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфітамін кількісним вмістом 18,04 гр, незаконно придбав вогнепальну зброю – 10 пістолетів Макарова калібру 9 мм.
Під час призначення покарання суд врахував щире каяття обвинуваченого у вчиненні інкримінованих йому злочинів, активне сприяння їхньому розкриттю, те що він раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, його позитивну характеристику з місця служби, наявність на утримання матері пенсійного віку, яка потребує оперативного медичного лікування та догляду.
Запобіжний захід засудженому залишено у вигляді тримання під вартою.

кількість переглядів: 2267