Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2020

Директор підприємства підозрюється у заволодінні 3,1 млн грн бюджетних коштів, виділених на будівництво їдальні для військовослужбовців

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Південного регіону України слідчими ГУНП в Одеській області повідомлено про підозру  директору одного з комерційних підприємств у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах та службовому підробленні (ч. 5 ст.191, ч. 2 ст. 366 КК України).
За даними слідства вказана особа підозрюється у незаконному заволодінні бюджетними коштами в розмірі 3,1 млн гривень, виділеними на будівництво їдальні для військовослужбовців на території Одеської області, а також у внесенні до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо недостовірних відомостей шляхом завищення обсягів виконаних робіт та використаних матеріалів.
Наразі у зв’язку з неприбуттям вказаної особи за повістками до слідчого, вирішується питання щодо оголошення підозрюваного у розшук та подання до слідчого судді клопотання про дозвіл на його затримання з метою приводу для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Слідство триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2205