Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2020

На хабарі у 50 тис. грн затримано директора філії ДП «Дніпростандартметрології»

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Криворізького гарнізону Південного регіону України у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 3 ст. 368 КК України, слідчі Криворізького відділу поліції ГУНП в Дніпропетровської області спільно з оперативними співробітниками УСР в Дніпропетровської області на хабарництві викрили директора Нікопольської філії ДП «Дніпростандартметрології».
Слідством установлено, що за видачу сертифіката відповідності розробленим технічним умовам засобу індивідуального захисту (півмаска лицьова одноразового використання) посадовець вимагав та одержав від комерційного директора одного з підприємств неправомірну вигоду в виді грошових коштів у сумі 50 тис. гривень.
27.04.2020 після вчинення злочину директора державного підприємства затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі вказаній особі Військова прокуратура готує повідомлення про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2668