Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2020

Колишньому коменданту господарської частини санаторію «Одеса» СБ України повідомлено про підозру

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України, спільно з Головним управлінням Внутрішньої Безпеки СБ України, слідчі ТУ ДБР, розташованого в м. Миколаєві повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, колишньому коменданту господарської частини санаторію «Одеса» СБ України.
Вказаний посадовець обвинувачується в тому, що в період з січня 2016 року по вересень 2018 року, всупереч інтересам служби, надав до бухгалтерії санаторію «Одеса» СБ України завідомо неправдиві відомості про відпрацьовані години роботи двох працівниць, які в зазначений період на робочих місцях були відсутні та службові обов’язки не виконували, що призвело до одержання ним неправомірної вигоди у виді незаконних нарахувань та виплати заробітної плати на суму майже 250 тис. гривень.
Наразі слідство триває.
 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем) передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1722