Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2020

Військова прокуратура повідомила про підозру колишньому командиру військової частини Нацгвардії України

/

Військова прокуратура Запорізького гарнізону Південного регіону України 26.05.2020 повідомила про підозру колишньому командиру однієї з військових частин Національної гвардії України у розтраті державного майна та складанні завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
За даними слідства, підполковник Г. обвинувачується в тому, що незважаючи на відсутність будь-яких виконаних робіт або послуг з обслуговування та ремонту автомобільної техніки військової частини, за умовами договору, з рахунків військової частини, за його дорученням, на рахунок приватного підприємства безпідставно перераховано грошові кошти на загальну суму понад 90 тис. гривень.
Наразі слідство триває.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого в м. Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1576