Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.05.2020

На Херсонщині судитимуть військового комісара Великоолександрівського районного військкомату

/

Військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України 28.05.2020 завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт щодо військового комісара Великоолександрівського районного військового комісаріату Херсонської області.
За даними слідства підполковник Г. обвинувачується у завданні збитків економічним інтересам держави, а також внесенні недостовірних відомостей до офіційних документів (ч.1 ст. 366, ч. 3 ст. 410 КК України).
Установлено, що військовий комісар упродовж 2017-2019 років, будучи військовою службовою особою, шляхом зловживання службовим становищем привласнив військове майно на загальну суму понад 27,5 тис. грн, а також вніс недостовірні відомості до офіційних документів щодо його списання.
З метою відшкодування збитків, завданих державі кримінальними правопорушеннями, Військова прокуратура Херсонського гарнізону також заявила до суду позовну заяву на вищевказану суму.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого в місті Мелітополі.

кількість переглядів: 1727