Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2020

Директор ДП «Черкаське військове лісництво» Міноборони України постане перед судом за незаконну реалізацію необробленої деревини

/

Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону Південного регіону України 29.05.2020 завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт стосовно директора ДП «Черкаське військове лісництво» МО України, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) КК України.
Слідством установлено, що упродовж 2017–2018 років посадовець реалізовував одному із суб’єктів господарювання необроблену деревину, без обов’язкового проведення аукціону та за заниженими цінами, чим заподіяв збитки державі на загальну суму понад 422 тис. гривень.
За скоєний злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі слідчого управління ГУ НП в Кіровоградській області.

кількість переглядів: 1688