Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2020

Військова прокуратура повідомила про підозру начальнику командного пункту у недбалому ставленні до військової служби

/

Військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України 29.05.2020 повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 425 КК України, начальнику командного пункту – заступнику начальника штабу з бойового управління військової частини.
За даними слідства, підполковник Б., який на момент вчинення злочину проходив військову службу на посаді командира військової частини, підозрюється у недбалому ставленні до служби, що спричинило тяжкі наслідки у виді нестачі 17 одиниць автомобільної та бронетанкової техніки, ринковою вартістю майже 1,2 млн гривень.
Наразі слідство триває.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого в м. Миколаїв.
 
Довідково: санкція ч. 3 ст. 425 КК України (Недбале ставлення до військової служби) передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1845