Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2020

На Одещині директор підприємства – генеральний підрядник будівництва казарм для військовослужбовців до суду перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

/

За клопотанням прокурорів Військової прокуратури Південного регіону України 05.06.2020 щодо директора комерційного підприємства – генерального підрядника під час будівництва казарм поліпшеного планування на території Одеської області застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю.
Нагадаємо, що слідчі ГУНП в Одеській області, за процесуального керівництва Військової прокуратури Південного регіону України, здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заволодіння вказаною особою бюджетними коштами в розмірі 4,3 млн гривень, виділеними на будівництво казарм поліпшеного планування для військовослужбовців на території Одеської області.
25.05.2020 директору підприємства повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України.
Досудове розслідування триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1586