Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.06.2020

На Миколаївщині за незаконне заволодіння понад 850 тис. грн бюджетних коштів судитимуть директора приватного підприємства

/

Військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України 05.06.2020 завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт за обвинуваченням директора приватного підприємства у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч. 2 ст. 28, ч. 5 ст. 191 КК України.
За даними слідства, вказаний керівник підприємства, діючи умисно, за попередньою змовою з іншою особою, 04.07.2017, заволоділи бюджетними коштами на загальну суму понад 850 тис. гривень.
Зокрема, отримавши перераховані ДП «Миколаївським бронетанковим заводом» кошти за нібито постачання будинків подвійних з терасою, комерсанти не виконали свою частину умов договору, чим завдали значних збитків державі.
Наразі слідство триває.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1821