Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2020

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону розслідуються обставини аварійної посадки легкомоторного літака «Дельфін»

/

У середу, 17.06.2020, о 12 год 18 хв в районі 6 км Овідіопольської дороги (4-й аеропортівський провулок, м. Одеса) легкомоторний літак типу Y-1 «Дельфін» під час польоту за програмою льотних випробувань здійснив аварійну посадку без шасі.
Під час зіткнення повітряного судна з дорожнім покриттям сталася аварія, внаслідок якої командир літака загинув на місці, а льотчика-випробувача доставлено до лікарні, де від отриманих травм він помер у реанімаційному відділенні.
Одразу на місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи слідчого управління по ДТП ГУНП в Одеській області та прокурори Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України.
Наразі, після огляду місця події та уточнення обставин аварії, правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).
Слідчі дії тривають.
 
Військова прокуратура Південного регіону України висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих пілотів.

кількість переглядів: 1500