Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2020

Головного державного ревізора-інспектора ГУ ДФС в Одеській області засуджено до 6 місяців арешту з позбавленням права займати певні посади

/

Вироком Приморського районного суду м. Одеси, 23.06.2020, за результатами судового розгляду доведено вину головного державного ревізора-інспектора ГУ ДФС в Одеській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України, та призначено покарання у виді арешту строком на 6 місяців з позбавленням права займати посади з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарчими функціями на 2 роки.
У суді встановлено, що 27.07.2018 податківець вимагав та одержав від директора приватного підприємства неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів США за зменшення суми штрафних санкцій, за фактом виявлених під час планової податкової перевірки порушень з 2,5 до 1,5 млн грн, та неперешкоджання діяльності ТОВ «М.» у подальшому.
Під час винесення вироку суд урахував обставини, які пом’якшують покарання, а саме: вчинення злочину вперше та наявність на утриманні малолітньої дитини.
Публічне обвинувачення в суді підтримувала Військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 1520