Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2020

На Херсонщині в одній з військових частин військова прокуратура задокументувала факт викрадення 400 л дизельного палива

/

Військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України, спільно зі слідчими ГУНП в Херсонській області та співробітниками Херсонського зонального відділу Військової служби правопорядку, задокументували факт викрадення дизельного палива в одній з військових частин ЗС України, яка тимчасово дислокується в Херсонській області. 
Установлено, що в ніч на 01.07.2020 військовослужбовці вказаної військової частини, за вказівкою командира групи забезпечення старшого лейтенанта С. злили з військової машини КРАЗ дизпаливо в розмірі 400 л, яким у подальшому командир розпорядився на власний розсуд.
Відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 410 КК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії, тривають обшуки у розташуванні підрозділів військової частини.
Крім того, вивчається інформація щодо систематичного викрадення пального, допитуються свідки події, а також готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину зазначеному військовослужбовцю.
Досудове розслідування триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1679