Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2020

У Дніпрі правоохоронці затримали 31-річного військовослужбовця, який переховувався після скоєння ДТП

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 286 КК України, спільно з працівниками управління карного розшуку, патрульної поліції та слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області затримано військовослужбовця військової служби за контрактом однієї з військових частин ЗС України.
Досудовим розслідуванням установлено, що 06.07.2020 близько 22 год. 00 хв., у м. Дніпрі, в районі будинку 30, по проспекту Калнишевського, солдат Г., пересуваючись на автомобілі «Volkwagen Passat» (польської реєстрації) здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу, та втік з місця події.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди 31-річна потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження та госпіталізована до лікарні.
Автомобіль, на якому скоєна ДТП, правоохоронці знайшли в дворі одного з будинків.
Наразі 31-річний горе-водій затриманий в порядку ст. 208 КПК України.
Затриманому планується повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1484