Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2020

Судитимуть колишнього керівника ЗДП «Радіоприлад» за незаконне вилучення частини земельної ділянки вартістю понад 12 млн грн

/

Військова прокуратура Запорізького гарнізону Південного регіону України направила до Комунарського районного суду м. Запоріжжя обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього заступника директора Запорізького державного підприємства «Радіоприлад», який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.
Слідством установлено, що вказаний посадовець, зловживаючи своїм службовим становищем, без попереднього узгодження з Міністерством промислової політики України, надав нотаріально завірену заяву від імені державного підприємства про згоду на вилучення частини комерційно привабливої земельної ділянки, належної підприємству, що призвело до її подальшої передачі Запорізькою міською радою в оренду фізичній особі.
В результаті таких незаконних дій державне підприємство «Радіоприлад» втратило право користування вказаною частиною земельної ділянки, нормативно-грошова оцінка якої становить понад 12 млн гривень.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі СУ ГУНП в Запорізькій області.

кількість переглядів: 1614