Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2020

За незаконне заволодіння понад 3 млн грн бюджетних коштів, виділених на будівництво казарми поліпшеного планування, судитимуть трьох осіб

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням трьох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27 ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 358, ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 367 КК України.
Досудовим розслідуванням установлено, що у лютому-жовтні 2018 року, громадянин С., діючи у змові з громадянкою П., яка виступала в ролі представника комерційної структури, організував привласнення державних коштів на загальну суму 3 млн 172 тис. грн, виділених Південним ТерКЕУ за умовами договору підряду на виконання робіт із будівництва будівлі казарми поліпшеного планування у військовому містечку, в м. Очакові Миколаївської області.
У свою чергу, третій фігурант справи, директор приватного підприємства, не здійснив належний контроль за виконанням робіт та використанням за призначенням ввірених представнику підприємства коштів.
У ході слідства один із підозрюваних повністю визнав свою вину, щиро розкаявся у скоєних злочинах, та частково відшкодував завдані збитки державі в сумі 600 тис. гривень.
 

кількість переглядів: 1793