Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

Привітання з нагоди святкування прийдешніх свят – Дня Державного Прапору та 29-ї річниці Незалежності України

/

Напередодні національних свят нашої державності – Дня Державного Прапору та 29-ї річниці Незалежності України виконувач обов’язків військового прокурора Південного регіону України Іван Сиводєд, враховуючи обмеження на масові збори, у зв’язку з карантинними заходами, висловлює щирі привітання і подяку усім офіцерам та службовцям за сумлінну працю, патріотизм, відданість своїй справі.
«Шість років поспіль від дня свого створення Військова прокуратура Південного регіону України гідно стояла на захисті Незалежності України, гордо несла жовто-блакитний стяг та працювала над утвердженням верховенства права, зміцненням законності, захистом прав, свобод і інтересів військовослужбовців та членів їх сімей.
Наразі нам потрібно докласти ще більших зусиль для формування нашої країни як правової держави, та власним прикладом довести, що реформування – це шлях до покращення і вдосконалення», – зауважив виконувач обов’язків військового прокурора регіону Іван Сиводєд. 
«Хочу побажати як прокурорським працівникам, так і всім громадянам України – зазначив Іван Сергійович, – сил у боротьбі та досягнень поставленої мети. Нехай не згасає оптимізм та віра в краще майбутнє, яке ми будуємо разом! Сьогодні важливо одне: наша омріяна перемога, наше світле майбутнє! Нехай свято Незалежності принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного Вам здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях».
З нагоди прийдешніх свят та за сумлінну працю кращих працівників прокуратури буде нагороджено відомчими заохочувальними відзнаками, зокрема грамотами, подяками та нагрудними знаками в індивідуальному порядку.

кількість переглядів: 1500