Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2020

Відкрито заволодів майном громадянки – на Дніпропетровщині військовослужбовця засуджено до 6 місяців арешту на гауптвахті

/

Вироком Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області військовослужбовця військової служби за контрактом однієї з військових частин Дніпропетровської області визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, та із застосуванням ст. 69 КК України, засуджено до покарання у виді арешту строком на 6 місяців, з утриманням на гауптвахті.
Під час судового розгляду встановлено, що у лютому 2020 року солдат Ш., перебуваючи у м. Новомосковськ Дніпропетровської області, умисно, з корисливих мотивів, застосував насильство до громадянки Х. та відкрито заволодів її майном, зокрема, жіночою сумочкою, з наявними в ній мобільним телефоном і коштами.
У судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав повністю. Враховуючи його щире каяття та активне сприяння у розкритті злочину, інші обставини, що істотно знижують ступінь тяжкості вчиненого злочину, суд призначив військовослужбовцю покарання у виді тримання на гауптвахті Східного територіального управління Військової служби правопорядку.
Публічне обвинувачення в суді підтримувала Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 1535