Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2020

Військова прокуратура встановлює обставини можливих зловживань представників МОУ під час будівництва житла для військовослужбовців

/

На землях одного з військових містечок в центральній частині м. Одеси здійснюється будівництво житла для військовослужбовців Збройних Сил України на умовах пайової участі.
Так, за умовами Договору та додаткових угод до нього Міністерство оборони України мало б отримати майже 8 тис. м2 житла у цьому місці.
Проте, низкою додаткових угод до Договору передбачено передання Забудовником готових квартир в інших частинах м. Одеси та м. Білгород-Дністровський, де вартість будівництва житла є значно нижчою, ніж вартість квартир за місцезнаходженням первинного об’єкту будівництва.
Наразі, прокурором Військової прокуратури Південного регіону України, з метою встановлення дійсної ринкової вартості житла та можливих збитків, у кримінальному провадженні призначено судову оціночно-будівельну експертизу, проведення якої доручено експертам Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України.

кількість переглядів: 1733