Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2020

Військовослужбовця на Дніпропетровщині судитимуть за нестатутні взаємовідносини

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України до Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу направлено обвинувальний акт стосовно військовослужбовця однієї із військових частин ЗС України за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).
За даними слідства, військовослужбовця військової служби за контрактом обвинувачено в тому, що він, під час розпиття алкогольних напоїв разом із співслужбовцем, на фоні раптово виниклих неприязних відносин, наніс йому декілька ударів руками та ногами в зону голови, тулуба і паху, від чого потерпілий помер в медичній установі.
У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1626