Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2020

На виготовленні та збуванні канабісу військова прокуратура викрила військовослужбовця Одеської окремої авіаційної ескадрильї (ФОТО, ВІДЕО)

       

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону, спільно з оперативними працівниками Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Південь» ДПСУ, повідомлено про підозру військовослужбовцю однієї з військових частин Одеської області Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України за фактом виготовлення та збування канабісу (ч. 2 ст. 307 КК України).
За даними слідства, вказаний військовослужбовець-контрактник організував у себе вдома виробництво та підготовку до продажу значної кількості особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено.
           14.05.2020 правоохоронці задокументували факт збування ним цивільній особі 2,4 г. канабісу.
18.11.2020, під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігуранта та його спільника у м. Одеса та м. Роздільна, правоохоронці також виявили та вилучили речовини рослинного походження, які в подальшому будуть направлені на експертизу.
Наразі тривають першочергові слідчі дії.
Готується клопотання про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2101