Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2020

Привласнення бюджетних коштів на будівництві казарми у Подільську – досудове розслідування завершено

/

Прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону, спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Одеській області, завершили досудове розслідування кримінального провадження за підозрою керівника одного з комерційних підприємств у заволодінні бюджетними грошовими коштами у сумі 4,3 млн гривень (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
Зазначимо, що вказані кошти, які були виділені Південним ТерКЕУ, призначались для будівництва казарми поліпшеного планування у м. Подільську Одеської області.
За даними слідства, керівник комерційного підприємства у 2018 році до актів приймання виконаних робіт вніс недостовірні відомості про завищення обсягів підрядних робіт, які фактично підприємство не виконувало, та, як наслідок, заволодів бюджетними грошовими коштами у сумі 4,3 млн. гривень.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, стороні захисту надано доступ до матеріалів досудового розслідування, після ознайомлення з якими обвинувальний акт буде направлено до суду.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1177