Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2020

За втручання військової прокуратури до держбюджету з підприємства стягнуть понад 5 млн гривень

/

Господарський суд Миколаївської області 24.11.2020 задовольнив позов військового прокурора Одеського гарнізону про повернення коштів, сплачених за фактично не виконані роботи та штрафних санкцій під час будівництва казарми поліпшеного планування у військовому містечку № 72 м. Миколаїв.
Установлено, що у травні 2018 року між Південним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням та ТОВ «ІВЕКО-БУД» укладений договір генерального підряду на будівництво будівлі казарми поліпшеного планування у військовому містечку.
Однак, незважаючи на умови договору, приватне товариство не виконало та не завершило роботи з будівництва у визначений строк. Тим самим було створено передумови до невведення в експлуатацію казарми поліпшеного планування та неможливості належного розміщення в них військовослужбовців військової служби за контрактом.
Отже, за втручання військового прокурора Одеського гарнізону забезпечено повернення до державного бюджету отриманих коштів, а також пені та штрафу на загальну суму понад 5 млн гривень.
Наразі військова прокуратура вживає заходи з метою реального виконання рішення суду.

кількість переглядів: 1117