Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2021

Скоїв ДТП та втік з місця події – на Кіровоградщині судитимуть військовослужбовця

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України, 22.01.2021 до суду направлено обвинувальний акт стосовно військовослужбовця військової служби за контрактом однієї з військових частин Кіровоградської області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).
Вказаного військовослужбовця обвинувачено в тому, що в листопаді 2020 року, керуючи технічно несправним автомобілем «Volkswagen Passat», під час перетину нерегульованого перехрестя в м. Кропивницький, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці, та, залишивши її в небезпеці, втік з місця події.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди 42-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, які викликали тривалий розлад здоров’я.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1051