Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2021

Вбивство 32-річного громадянина – підозрюють військовослужбовця-контрактника Національної гвардії України

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України затримано та повідомлено про підозру військовослужбовцю однієї з військових частин Національної гвардії України в Запорізькій області, за фактом вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 КК України).
За даними слідства, військовослужбовець військової служби за контрактом, 30.01.2021, перебуваючи на березі річки «Дніпро» в с. Іванівка Запорізької області, під час конфлікту з громадянином наніс йому декілька ударів ножем в область грудної клітини та черевної порожнини, від чого потерпілий помер на місці події.
Наразі досудове розслідування триває, встановлюються мотиви та обставини вчинення кримінального правопорушення.
Крім того, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Територіального управління ДБР, розташованого у м. Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1498