Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2021

За втручання військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону виконувача обов'язків командира частини притягнуто до адміністративної відповідальності

/

Прокурори Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України 13.01.2021 склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення стосовно тимчасово виконувача обов’язків командира військової частини за фактом бездіяльності військової влади (ч. 2 ст. 17216 КУпАП).
Установлено, що вказаний підполковник, будучи військовою службовою особою та діючи умисно, всупереч інтересам служби, не повідомив військові правоохоронні органи про викрадення майна у підлеглого військовослужбовця, яке у жовтні-листопаді 2020 року сталося на території однієї з військових частин Дніпропетровської області.
Рішенням Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська 16.02.2021 тимчасово виконувача обов’язків командира військової частини визнано винним у вказаному правопорушенні та притягнуто до адміністративної відповідальності у виді штрафу.

кількість переглядів: 1004