Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2021

10 тис. грн хабаря: на Дніпропетровщині затримано та повідомлено про підозру керівнику кафедри військової підготовки одного з вишів Дніпропетровщини

                                         

За процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затримано начальника кафедри військової підготовки одного з університетів Дніпропетровської області за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
За даними слідства, начальник кафедри військової підготовки, будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, одержав від курсанта неправомірну вигоду у сумі 10 тис. гривень, за здачу чергової сесії, випускних іспитів та успішне закінчення навчання.
02.08.2021, під час вчинення злочину, вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі готується повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління
ГУНП в Дніпропетровській області. Оперативне супроводження – працівниками Департаменту військової контррозвідки СБ України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1501