Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2021

Неналежне виконання ремонтних робіт: на Миколаївщині приватне підприємство суд зобов’язав сплатити 1,1 млн грн штрафних санкцій

/

Господарський суд Херсонської області 11.08.2021 задовольнив позов керівника Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері про стягнення з малого приватного підприємства пені та штрафу на загальну суму 1,1 млн грн, сплачених за фактично не виконані ремонтні роботи.
Встановлено, що у жовтні 2020 року між військовою частиною та одним з комерційних підприємств Херсонської області укладено договір про надання послуг з ремонту, технічного обслуговування морського транспорту (головного двигуна судна) військової частини.
Однак, незважаючи на положення законодавства та умови договору, вказане підприємство вчасно свої послуги не виконало, чим завдало шкоду економічним інтересам держави.
Таким чином, суд підтвердив позицію прокурора й зобов’язав підприємство перерахувати до державного бюджету грошові кошти в сумі 1,1 млн грн за неналежне виконання умов договору.
Наразі Миколаївська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері вживає заходи з метою реального виконання рішення суду.

кількість переглядів: 991