Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2021

Реальне виконання рішення суду: Миколаївська спеціалізована прокуратура забезпечила надходження до бюджету понад 800 тис. грн

/

У справі за позовом Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері рішенням Господарського суду Київської області задоволено позовні вимоги прокуратури щодо стягнення штрафних санкцій з одного з комерційних підприємств Київської області на загальну суму понад 800 тис. гривень.
Встановлено, що у 2019 році між військовою частиною та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про закупівлю мобільної збірно-розбірної модульної споруди, призначеної для використання під час польових виходів військових частин та окремих підрозділів, а також проведення заходів бойової підготовки.
Однак, незважаючи на норми законодавства та умови Договору, у визначений термін підприємство товар до військової частини не поставило.
Отже, завдяки вжитим Миколаївською спеціалізованою прокуратурою заходам представницького характеру забезпечено реальне виконання рішення суду й надходження до бюджету грошових коштів на загальну суму понад 800 тис. гривень.

кількість переглядів: 959