Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2022

10 000 грн за уникнення адміністративної відповідальності: затримано начальника продовольчої служби тилу

/

За процесуального керівництва Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затримано начальника продовольчої служби тилу військової частини за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України).
За даними слідства, вказаний капітан за непритягнення до адміністративної відповідальності запропонував старшому групи військовослужбовців військової комендатури надати неправомірну вигоду в розмірі 10 000 гривень.
07.07.2022, під час передавання грошових коштів начальника служби тилу затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають невідкладні слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, оперативний супровід працівників УСБ України в Миколаївській області та Департаменту військової контррозвідки СБ України.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1128