Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2022

Офіцера Кропивницького МТЦК та СП заарештовано за хабар (ФОТО)

/

За процесуального керівництва Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері повідомлено про підозру та заарештовано виконувача обов’язків начальника мобілізаційного відділення Кропивницького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).
За даними слідства, старший лейтенант за видачу довідки, необхідної для продажу транспортного засобу, вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду на загальну суму 6 800 гривень.
Наразі старшому лейтенанту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. 12.09.2022 Ленінський районний суд м. Кіровограда застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 194 тис. гривень.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1736