Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2022

Привласнив понад 360 тис. грн бюджетних грошових коштів: у Дніпрі судитимуть директора комерційного підприємства

/

За процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду передано обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактами службового підроблення та привласнення чужого майна (ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України).
Встановлено, що у жовтні 2018 року вказаний директор підприємства під час виконання договору підряду на будівництво казарм поліпшеного планування в Дніпропетровській області, з метою подальшого заволодіння чужим майном – бюджетними коштами, до офіційних документів вніс завідомо неправдиві відомості щодо виконання робіт.
Внаслідок умисних незаконних дій він привласнив чуже майно, а саме бюджетні грошові кошти, чим державі в особі Міністерства оборони України та Східного територіального Квартирно-експлуатаційного управління спричинено тяжкі наслідки у виді майнової шкоди на загальну суму понад 360 тис. гривень.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2161