Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2022

Колектив Спеціалізованої прокуратури Південного регіону висловлює глибокі співчуття родині та близьким Козиря Петра Григоровича

/

На 73 році раптово обірвався життєвий шлях колишнього військового прокурора генерал-майора юстиції у відставці Козиря Петра Григоровича.
Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону висловлює щирі співчуття рідним та близьким. У цей скорботний час ми розділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.
У нашій пам’яті Козир Петро Григорович назавжди залишиться людиною сильною духом, з власними принципами і переконаннями, відкритою, доброзичливою, відданою державі й букві Закону.
Петро Григорович вміло відстоював інтереси служби, держави, людей, був професіоналом з великої літери. Його особистий внесок у фундамент і розвиток органів прокуратури неможливо переоцінити.
Козир Петро Григорович прожив повноцінне прокурорське життя, пройшовши шлях від слідчого до військового прокурора Південного регіону України, виконував обов'язки начальника Головного управління військових прокуратур, працював у Генеральній прокуратурі України.
Світлі спогади про цю справедливу й щиру людину назавжди залишаться у пам’яті колективу Спеціалізованої прокуратури Південного регіону.
Ми всі його знали, любили і поважали. Схиляємося у жалобі.

кількість переглядів: 2061