Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Перелік відомостей та документів, що становлять службову інформацію

ПЕРЕЛІК
відомостей, що становлять службову інформацію, та які містяться
у документах органів військової прокуратури Південного регіону України
 
 
       З урахуванням вимог статей 6, 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та статей 20, 21 Закону України «Про інформацію» визначити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію та які можуть міститися  у документах органів військової прокуратури Південного регіону України, утворюваних у зв’язку з виконанням повноважень, передбачених чинним законодавством.
     Документам, що містять службову інформацію, присвоюється гриф «для службового користування».
     Обмеження у доступі до неї запроваджується в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності, громадського порядку, охорони здоров’я населення, з метою запобігання заворушенням чи злочинам, порушенню конституційних прав і свобод людини та громадянина, спричиненню шкоди репутації або правам інших осіб, авторитету і неупередженості правосуддя.
     До службової інформації належать:
     1. Відомості, одержані під час здійснення нагляду за додержанням законів органами,  які провадять оперативно-розшукову та контррозвідувальну діяльність, які не віднесені до секретної інформації.
     2. Відомості, що містять цифрові або відсоткові дані щодо здійснення правоохоронними органами оперативно-розшукової діяльності, а також дані статистичної звітності щодо здійснення нагляду з цих питань.
     3. Відомості, які містять оперативні дані правоохоронних органів про кримінальні правопорушення та причетних до їх вчинення осіб.
    4. Відомості щодо загроз безпеці життєдіяльності військових формувань, стану військових об’єктів, протидії замахам на підрив боєздатності військових формувань.
     5. Відомості стосовно засобів охорони, режимних вимог, а також з питань додержання законів під час здійснення нагляду за оперативно-розшуковою діяльністю органів та установ виконання покарань.
   6. Відомості, одержані під час здійснення правозахисної діяльності, поширення яких може призвести до порушення конституційних прав і свобод громадян, негативно позначитися на забезпеченні громадського порядку, створити загрозу безпеці підприємств, установ, організацій.
     7. Відомості, отримані під час здійснення правозахисної діяльності, щодо законності при плануванні, формуванні, розміщенні та виконанні державного оборонного замовлення,  у сфері оборони країни, а також стосовно накопичення, зберігання, використання та поповнення запасів державного резерву.
      8. Відомості, в яких розкриваються форми та методи проведення прокурорських перевірок, тактика слідчих дій.
      9. Відомості, які містяться у матеріалах службових розслідувань.
 
 
 
ПЕРЕЛІК
документів, що утворюються у діяльності органів
військової прокуратури Південного регіону України  
 
           З урахуванням положення абзацу четвертого пункту 1 Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року №1893, визначити Перелік документів, яким з урахуванням інформації, що у них міститься, надається гриф «для службового користування».
           До документів, яким присвоюється гриф «для службового користування», віднести:
 1. Організаційно-розпорядчі документи (накази, розпорядження, вказівки) керівництва військової прокуратури Південного регіону України, підпорядкованих військових прокуратур гарнізонів, доповідні записки, довідки, інформаційні листи, аналізи, узагальнення, документи прокурорського реагування, методичні рекомендації, відомча кореспонденція та інші документи, для створення яких використовується службова інформація.
2. Акти приймання-передачі справ, документів та майна прокуратур.
3. Спеціальні повідомлення про кримінальні правопорушення та надзвичайні події.
4. Номенклатуру посад працівників органів військової прокуратури Південного регіону України, зайняття яких потребує оформлення на допуск до державної таємниці.
5. Листування з органами Служби безпеки України щодо оформлення допуску працівників прокуратури до державної таємниці.
6. Номенклатуру секретних справ органів військової прокуратури Південного регіону України.
7. Звіт про стан забезпечення охорони державної таємниці.
8. Довідки та листи з питань охорони державної таємниці, які не містять таємної інформації.
9. Довідки, матеріали службових розслідувань, інші матеріали перевірок що стосується внутрішньої безпеки військової прокуратури Південного регіону України   

кількість переглядів: 1436