Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Приймання запитів та надання інформації

Приймання запитів та надання інформації
        Відповідно до вимог статті 19 Закону запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою). Запит може бути індивідуальним або колективним. Письмовий запит подається в довільній формі.
        Приймання запитів та надання доступу до публічної інформації проводиться прокурором відділу військової прокуратури регіону Вербановим Петром Івановичем у спеціально відведеному місці – кабінеті № 23 військової прокуратури Південного регіону України  за адресою м. Одеса, вул. Пироговська, 11.
        Робота із запитувачами інформації проводиться у робочий час.
 
 
 
Запити на інформацію подаються
усно: телефон (048) 752-80-54
письмово: 65012, м. Одеса, вул. Пироговська, 11,
                  військова прокуратура Південного регіону України  
 по факсу: (048) 752-80-54
на адресу електронної пошти: [email protected]
      
 
Запит на інформацію має містити
         1) ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;
       2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;
         3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.
         З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію прокуратурою регіону розроблено відповідні форми запитів, які можна отримати у кабінеті № 23 прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері   та на даному веб-сайті.
         У разі, якщо з поважних причин особа не може подати письмовий запит, їй буде надана допомога в оформленні запиту відповідальним працівником відділу забезпечення доступу до публічної інформації, який обов’язково зазначає в запиті своє ім’я, контактний телефон, та надає копію запиту особі, яка його подала.
         Інформація на запит надається безкоштовно. У разі якщо задоволення  запиту на інформацію передбачає виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок, запитувач забовязаний відшкодувати фактичні витрати на копіювання та друк.
 
Оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядника інформації
        Рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду ( стаття 23 Закону України "Про доступ до публічної інформації).
    Запитувач має право оскаржити:
    1) відмову в задоволенні запиту на інформацію;
    2) відстрочку задоволення запиту на інформацію;
    3) ненадання відповіді на запит на інформацію;
    4) надання недостовірної або неповної інформації;
    5) несвоєчасне надання інформації;
    6) невиконання розпорядниками обов'язку оприлюднювати інформацію відповідно до статті 15 цього Закону;
    7) інші рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації, що порушили законні права та інтереси запитувача.
    Оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників інформації до суду здійснюється відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України.
 

кількість переглядів: 858