Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію органами прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері за 9 місяців 2012 року

За 9 місяців 2012 року до органів прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері у  порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло 16 запитів на інформацію. 
Всього за вказаний період розглянуто 11 запитів. За належністю іншим розпорядникам запитуваної інформації направлено 5 запитів. В наданні інформації не відмовлялося. Станом на 1 жовтня 2012 року запитів на розгляді не перебуває.
За результатами розгляду надано інформацію на 9 запитів, а на 2 – надано роз’яснення. Найчастіше  запитувалася інформація з питань правозахисної діяльності – 9.  Один  запит розглянуто з питань досудового слідства та один  – з інших питань.
Переважна більшість запитів надійшла від громадян – 13, та 3 від юридичних осіб. Загалом електронною поштою надійшло 4 запити, поштовим зв’язком – 10, ще 2 запити прийнято на особистому  прийомі.
 

кількість переглядів: 1190