Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Діяльність органів прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері по виконанню Закону України «Про доступ до публічної інформації» у першому півріччі 2013 року

У першому півріччі 2013 року до органів прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері у  відповідності до Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло 25 запитів на інформацію, що у 8 разів більше ніж в першому півріччі 2012 року.     
Всього за вказаний період розглянуто 20 запитів. За належністю іншим розпорядникам запитуваної інформації направлено 5 запитів. Станом на 1 липня 2013 року запитів на розгляді не перебувало.
За результатами розгляду надано інформацію на 15 запитів та на 3 – надано роз’яснення. У 2 випадках в наданні інформації  відмовлено. Найчастіше  запитувалася інформація з кадрових питань та досудового слідства   –  6 і 7 запитів, відповідно.  Розглянуто 3 запити з питань організаційно-розпорядчої діяльності та 4 з інших питань.
Із загальної кількості надійшло запитів від: громадян – 14, засобів масової інформації – 2, громадських організацій та об’єднань – 2,   інших  юридичних осіб – 7.  
Запитувачі скерували 20 запитів поштовим зв’язком, ще 3 електронною поштою та факсимільним зв’язком, 2 запити прийнято на особистому прийомі.

кількість переглядів: 74824