Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Проведено навчально-методичний семінар щодо вдосконалення роботи з розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

        16 липня 2013 року за участю прокурора Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Папуші І.О. та його заступників проведено навчально-методичний семінар з питань організації роботи з розгляду звернень та особистого прийому громадян, забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури регіону.
        У його роботі також взяли участь начальники та прокурори відділів, старші прокурори прокуратури регіону,  прокурори з нагляду за додержанням законів 
у воєнній сфері (на правах міських).
       На семінарі значну увагу приділено обговоренню проблемних організаційних питань щодо розгляду звернень громадян та юридичних осіб, забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури та визначеним Генеральним прокурором України критеріям оцінки роботи прокурорів на цих напрямах.
       Працівників апарату прокуратури регіону та підпорядкованих прокуратур зорієнтовано відійти від підміни органів влади, місцевого самоврядування і контролю та якісне вирішення звернень, забезпечення реального поновлення порушених прав громадян та доступу до публічної інформації.
      Учасникам семінару надано консультації з проблемних питань розгляду звернень та запитів на інформацію, а також щодо користування базою методичних документів, запропоновано опрацювати ці питання з підпорядкованими прокурорами на місцях.

кількість переглядів: 1351