Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію органами військової прокуратури Південного регіону України у 2015 році

      Протягом 12 місяців 2015 року до органів військової прокуратури Південного регіону України  надійшло 73 запити на інформацію, з яких надано інформацію на 33 запити, надіслано 22 роз’яснення, відмовлено                  у задоволенні 3 запитів, 15 запитів в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належним розпорядникам.
     Серед зареєстрованих запитів на інформацію – 56 надійшло до апарату військової прокуратури регіону, 17 – до підпорядкованих військових прокуратур гарнізонів. 
    З числа розглянутих запитів на інформацію: 35 – з питань досудового розслідування,1 – з питань підтримання державного обвинувачення;  2 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності, 10 – з кадрових питань  та 10 – з інших питань.
У минулому році до органів військової прокуратури регіону більшість запитів надійшла від громадян – 47,  від юридичних осіб – 20, у т.ч. засобів  масової інформації – 14, громадських організацій  – 5, об’єднань  громадян – 2.
     Загалом  поштою надійшло 55 запитів, електронною поштою – 17  та 1 запит прийнято з особистого  прийому.
Запитів, відповідь на які повинна надаватися не пізніше  48 годин з дня отримання (стаття 20 Закону) до органів військової прокуратури регіону  не надходило. 

кількість переглядів: 1160